Bağlıkaya Şehit Mikail Candan İlkokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: Anayasa ve Milli Eğitim Temel Kanunu doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, geleceği bugünden şekillendirme sorumluluğuna sahip, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem veren, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, çağın ihtiyaçlarına uygun hizmet sunabilen bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: .

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitmikailcandanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BAĞLIKAYA BELDESİ BOĞAZİÇİ MAH. ÇEŞME KÜME EVLERİ NO 33 İÇ KAPI NO 31 MERKEZ / AKSARAY

Yerleşim Yeri - Bağlıkaya Kasabası

Ulaşım Karayolu